25 Juna, 2024
AktuelnoHrvatska

60 učenika “OŠ Lotrščak” u Zagrebu obrijalo glave u znak podrške bolesnom prijatelju

Učenik Osnovne škole “Lotrščak”, boluje od teške bolesti. Nakon što se nedavno morao ošišati na ćelavo, njegova braća su u znak podrške to također učinila. Nakon toga su frizeri morali ošišati još 60 dječaka kako bi se dječak i njegova braća u školi osjećala ugodnije… “Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati”, poručuju iz škole.

“Učenik naše škole vodi borbu sa teškom bolešću. Ovih dana je ošišan na ćelavo. Njegova braća su se zbog podrške bratu također ošišali. Nakon toga na poticaj ostalih učenika i njihovih roditelja ostali učenici su izrazili želju za šišanjem kako bi se braća ugodnije osjećala u školi i da mu pruže podršku.

Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati.

Hvala našem dragom frizeru Josipu, Maji i ostalima kojih je danas u školi bilo 6, jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati”, poručili su iz škole.

Tekst: bitno.net

Foto: Facebook /OŠ Lotršćak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *