22 Oktobra, 2024
Turizam

Restoran i svečana sala “Radovanje”

Restoran i svečana sala „Radovanje“ su nastali 2015. godine sa idejom da sačuvaju duh i čar domaće kuhinje i prilagode je današnjem vremenu.

Kako hrana u nama budi zadovoljstvo, a nezaboravne proslave radost, odatle i ideja za naziv restorana. Čine ga tim mladih, ambicioznih i veštih ljudi, koji neprestano rade na podizanju kvaliteta svih usluga koje su se vremenom širile.

 

Restoran i svečana sala „Radovanje“ se nalaze se u Sopotu, u podnožju planine Kosmaj, na 45 kilometara od Beograda. Kapacitet ‚‚a la carte‚‚ restorana je 80 mesta. Specifičan ambijent objekta nastao je mešanjem etno i modernog stila.

„Radovanje“ se bavi se i organizacijom proslava u dve svečane sale – manjoj do 90 mesta, i većoj od 100 – 450 sedećih mesta.

Kako bi usluge restorana „Radovanje“ bile dostupne i van samog objekta, nude i kompletnu uslugu keteringa – od hrane i pića, pa sve do osoblja, sitnog i krupnog inventara, šatorčića za dvorište i slično.

Ukoliko odaberete “Radovanje” za svoju poslovnu proslavu, rođendan, krštenje, venčanje, prijem ili bilo kakav vid radovanja, menadžment i tim restorana je spremio posebne uslove i pogodnosti kako bi Vaša proslava protekla baš onako kako ste Vi zamislili.

Možda zvuči kao kliše, ali u „Radovanju“ zaista smatraju da nema veće sreće od zadovoljnog gosta što potvrđuju i brojne svečanosti koje su tokom godina organizovali i tako obradovali na hiljade gostiju!

 

Za goste restorana su obezbeđeni i besplatan parking kao i besplatan Wi FI u okviru objekta, a osim kešom sve usluge se mogu platiti i platnim karticama.

 

Restoran i svečana sala „Radovanje“ – Zvanični sajt!

Restoran i svečana sala „Radovanje“ – Zvanična FB stranica

Milosava Vlajića 104

11450 Sopot

062 554467

rezervacije@radovanje.rs

info@radovanje.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *