27 Jula, 2024
Turizam

Restoran domaće kuhinje „Kod Bandže“

Restoran domaće kuhinje „Kod Bandže“ nalazi se na ulazu u Mladenovac iz pravca Beograda i jedan je od najprivlačnijih restorana domaće kuhinje, kako zbog kvalitetne hrane i pića, tako i zbog ambijenta u kojem se nalazi.

Gostima su na raspolaganju raznovrsna kuvana jela i jela sa roštilja, jela ispod sača, pečenje, ali i specijaliteti poput teletine ispod sača, junećeg gulaša, čvaraka i pihtija.

Poseban specijalitet predstavlja kobasica na metar od domaćeg mesa koju sami pripremaju, kao i svu ostalu hranu!

Restoran domaće kuhinje „Kod Bandže“ vrši i ketering hrane, a ovu uslugu sve više koriste vlasnici privatnih firmi za tople obroke svojih radnika.

„Kod Bandže“ je moguće organizovanje svih proslava i veselja, svadbi, rođendana i dočeka novih godina, momačkih i devojačkih večeri jer ugodan ambijent unutrašnjosti restorana raspolaže sa 110 mesta uz lepu, prostranu i uređenu baštu.

U sklopu restorana nalazi se i mala sala, etno koliba, gde vikendima organizuje muzika uživo, a posetiocima je na raspolaganju prostran i osiguran parking prostor.

Domaći ambijent i ljubazni konobari su ovaj porodični posao pretvorili u mesto za uživanje koje svoje posetioce dočekuje sloganom: „Osećajte se kao kod svoje kuće“.

Restoran domaće kuhinje „Kod Bandže“ – Zvanični sajt

25 Rajkovac, 11400 Mladenovac

011/411 44 91

063/26 81 81

Dobrodošli na domaće!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *