21 Maja, 2024
Turizam

Restoran i bazeni “Verona”

Restoran i bazeni „Verona“ nalaze se na 300 metara nadmorske visine, na padinama netaknute prirode planine Kosmaj, u mesnoj zajednici Rogača, gradske opštine Sopot, grada Beograda.

Dva bazena, jedan manji za decu i veliki za odrasle pune se čistom izvorskom vodom. Tu je i prateći sadržaj kao što su tramboline, tobogan, stoni fudbal, šank sa hladnim pićem i poslasticama, ležaljke i suncobrani kako bi upotpunili ugođaj.

Sunčaličte bazena poseduje veliku nadstrešnicu dugu 25 metara, sa trajnim hladom u kom se možete odmoriti nakon kupanja, uz točeno pivo ili sladoled!

Za sve posetioce bazena, kao i restorana, obezbeđen je BESPLATAN parking, od 10 do 19 časova, svakog dana.

Kada je reč o restoranu „Verona“, u njemu možete probati najbolja jela domaće kuhinje, kuvana jela, i jela sa roštilja, kao i sada već prepoznatljivu i omiljenu pizzu Verona.

U hrani restorana „Verona“ možete uživati u samom objektu koji je otvoren svakog dana od 10 do 23h tokom letnje sezone, odnosno od 18 do 23h tokom zimske sezone, ali hranu možete naručiti i „za poneti“ putem telefona 064/47 31 267

Ono što vam može ponuditi malo koji objekat je i duboka hladovina ispod stoletne kruške koju vam nudi bašta restorana „Verona“.

Restoran i bazeni Verona – Zvanična FB grupa

Bazeni Verona – Zvanična FB stranica

Neka odmor bude baš po vašoj meri u restoranu i bazenima „Verona“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *