13 Jula, 2024
AktuelnoHrvatska

Vlasnik zadarske tvrtke radniku za 30 godina vjernosti poklonio automobil

BORE Perica, vlasnik obiteljske tvrtke BIM Perica Staklo u Zadru, povodom 30 godina osnutka odlučio je svoga vjernog radnika Predraga Gospića (57) nagraditi novim automobilom. Gospić u firmi radi od prvog dana, punih 30 godina.

Predrag Gospić sa suzama u očima primio je ključeve Dacie Sandero te zaključio da će stara Opel Corsa koja mu je vjerno služila 20 godina na otpad. “Osjećam se uzbuđeno, sretno, zahvalno… Ovo mi puno znači, prije svega poštovanje gazde, poštovanje moga rada… Hvala puno! Nemam riječi, presretan sam”, rekao je za Zadarski.hr.

“Bilo je sretnih trenutaka, veselih trenutaka, ali i teških. Raditi se moralo, išlo se dalje, šef je ulagao u strojeve, u razvoj, a to je i mene zadržalo sve ove godine, vidio sam perspektivu u svemu tome. Uz to i pošten odnos njega prema meni, a nadam se i mene prema njemu. Radniku puno znači kad je šef pošten, kad regulira sve svoje obaveze i kad posao dođe na jednu prijateljsku, čak i familijarnu osnovu, to puno znači. Nije sve u šoldima, pa ni u plaći, nekad je važniji taj pošteni odnos nego kolika je sama plaća. A ona je uvik redovno stizala i sve je štimalo, nikad nije bilo problema. Bit ću iskren, bilo je trenutaka u ovih 30 godina kad mi je došlo i da odem. Ali prođu ti trenuci, sve se izgladi. To je normalno u poslu, nikad nije sve glatko niti je sve teško. Ali nastavili smo dalje”, dodao je.

 Osim Predraga, Bore Perica nagradio je za vjernost još četiri zaposlenika skupocjenim satovima: Branku Stanić, Dušku Perica i Zoricu Pavlović te Vedrana Kovačevića.

 

 

 

 

Tekst: index.hr

Foto: Zvonko Pavic / CROPIX

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *