3 Jula, 2024
Na Drugi Pogled

Promocija „Turističke mape Beograda“ na 3. rođendan portala nadrugipogled.com, 5. oktobra 2023.

Balkanski centar – Na Drugi Pogled (BcNDP), kao i njegova centralna platforma, portal nadrugipogled.com, osnovani su 5. oktobra 2020. godine. Cilj BcNDP-a, odnosno našeg portala je promovisanja turizma, poštovanja ljudskih i manjinskih prava i sloboda, tolerancije, toplih ljudskih priča i generalno “lepih vesti” prvenstveno iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i iz okolnih zemalja i iz celog sveta.

Trajni projekat u okviru kojeg se sprovode gotovo sve aktivnosti portala i BcNDP-a je veoma simboličnog naziva i zove se “Lepša strana Balkana”. Jedan od pratećih projekata glavnom projektu je i “Turistička mapa Beograda”, skup internet prezentacija svih 17 gradskih opština grada Beograda koje imaju za cilj da predstave sveukupno kulturno-istorijsko nasleđe i turističko-ugostiteljske kapacitete i potencijale srpske prestonice.

U veoma bliskoj budućnosti na taj će način biti predstavljene i sve opštine i gradovi u Srbiji, a zatim i u ostale tri države kojima se bavi sajt Na Drugi Pogled, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Zvanična promocija “Turističke mape Beograda” biće održana na treći rođendan našeg online magazina, u črtvrtak, 5. oktobra 2023. godine.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: nadrugipogled.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *