13 Jula, 2024
BalkanCrna Gora

Večeras počinje Sea Dance festival u Budvi. Kapije festivala se otvaraju u 19h

Sedmo izdanje Sea Dance festivala počinje večeras na budvanskoj plaži Buljarica, a otvoriće ga svjetski hitmejkeri Meduza, multitalentovani Satori i jedan od najvećih rock autora ovih prostora, Bajaga sa svojim Instruktorima.

Festivalske kapije se otvaraju u 19 sati, a posjetiocima se preporučuje da dođu ranije i zamijene svoje vaučere za festivalske narukvice već od 10 sati. Kako je najavljeno, Sea Dance će biti održan u skladu sa bezbjednosnim protokolom koji će biti rigorozno sproveden, kako bi se stvorili potpuno sigurni epidemiološki uslovi unutar festivalskog prostora.

”Svi posjetioci moraće da pokažu jedan od četiri uslova iz nacionalne Covid potvrde, a u slučaju da ih ne posjeduju organizovano je brzo antigensko testiranje po povlašćenoj cijeni od pet eura. Testiranje će se obavljati na plaži Buljarica, ispred festivalskih kapija, od četvrtka 26. avgusta, do nedjelje 29. avgusta. Radno vrijeme punktova je od 18.00 do dva sata nakon ponoći, a testiranje se plaća na licu mjesta. Najugledniji svjetski meteorološki sajt YR već od popodneva prognozira sunce na Buljarici sa temperaturom do 24 stepena, što stvara idealne uslove za najveću žurku na Jadranu”, poručuju organizatori.

U skladu s važećim epidemiološkim mjerama u Crnoj Gori, ulaz na festival će biti ograničen na one posjetioce koji imaju dokaz da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, dokaz da je posjetilac preležao Kovid-19, ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.

Večerašnji program u 20 časova otvara DJ Sunset Healing Maestro, nakon kojeg će u 21 sat nastupiti lokalni alternativni rock sastav Parampaščad. Legende jugoslovenskog rocka, Bajaga i Instrukturi sviraće najveće hitove iz svoje četrdesetogodišnje karijere od 22.30 časova.

Ljubitelji elektronske scene od ponoći će uživati u muzičkoj selekciji DJ Rudhamana, dok će originalni live nastup multitalentovanog umjetnika Satorija, satkan od emocija početi jedan sat nakon ponoći. Planetarni hitmejkeri Meduza donose svoju plesnu muziku od 02.30. Program na glavnoj bini zatvoriće lokalni izvođač Rayo, koji će za DJ pultom naći u 04.30 časova.

Izvor: vijesti.me

Foto: alo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *