14 Aprila, 2024
BalkanCrna Gora

Wizz Air od početka juna u Crnoj Gori – do sedam evropskih destinacija

Mađarski niskobudžetni avioprevoznik Wizz Air, jedan od najpoznatijih svjetskih loukstera, od kraja maja će povezivati Crnu Goru sa sedam evropskih destinacija, a većina linija biće aktivna do kraja oktobra, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

„Poslije duže pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, Wizz Air će od 6. juna ponovo otvoriti liniju Milano-Tivat-Milano i saobraćaće utorkom i subotom. Avioni će sa podgoričkog aerodroma letjeti ka Milanu od 14. juna, ponedjeljkom i petkom“, kazali su iz Aerodroma Crne Gore.

Oni su najavili i letove za Budimpeštu od 14. juna iz Tivta, zaključno sa 29. oktobrom, ponedjeljkom i petkom.

Od 15. juna se otvara linija Beč-Tivat-Beč, koja će biti aktivna do 30 oktobra. Linija Podgorica-Beč biće otvorena 5. juna, a avioni će letjeti utorkom i subotom.

Linija Dortmund-Podgorica-Dortmund biće aktivna od 31. maja, dok će se iz Tivta na ovu destinaciju letjeti od 14. juna, dva puta sedmično, sve do 29. oktobra.

„Crna Gora se lowcosterom povezuje sa Poljskom preko linija Kotovice i Varšava od 26. juna do 9. septembra, tri puta sedmično, utorkom, četvrtkom i subotom, takođe sa oba aerodroma“, objasnili su iz Aerodroma Crne Gore.

Crna Gora će sa Njemačkom biti povezana preko Memingena, od 14. juna iz Podgorice, a od 28. juna iz Tivta. Svi letovi biće organizovani ponedjeljkom i petkom.

Tekst: vijesti.me

Foto: Shutterstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *