6 Oktobra, 2024
Aktuelno

Ko će biti predsednik GO Mladenovac? Dosadašnji, Vladan Glišić ili novi, Vladeta Lučić?

Iako su lokalni izbori u Mladenovcu održani pre više od mesec i po dana, novo rukovodstvo ove gradske opštine još uvek nije izabrano. Krajnji rok je 19. avgust 2020. godine, kada će biti održana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta na kojoj će biti verifikovani mandati odbornicima.

Po mladenovačkim kuloarima se do skoro spekulisalo da će dosadašnji predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić obavljati tu funkiju i u drugom mandatu, jer je Miloš Petrović, četvrti na listi kandidata za odbornike SNS u lokalnom parlamentu, to kategorički odbio, iako je imao podršku državnog sekretara Milisava Miličkovića, poverenika za mladenovačke naprednjake.

Sudeći prema novim informacijama, u trku za predsedničko mesto u Mladenovcu, unutar lokalnih naprednjaka, se uključio i Vladeta Lučić, sadašnji direktor Javnog komunalnog preduzeća „Mladenovac“. Potvrdu ove informacije smo dobili od izvora u SNS koji navodi da odluka o tome ko će u naredne četiri godine obavljati funkciju predsednika GO Mladenovac još nije doneta.

Posted by nadrugipogled.com on Четвртак, 06. август 2020.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: Screenshot/Youtube

4 thoughts on “Ko će biti predsednik GO Mladenovac? Dosadašnji, Vladan Glišić ili novi, Vladeta Lučić?

  • Sponzor mlekara Granice dosta govori o pozadini.

    Reply
  • NaDrugiPogled

    Poštovani Jovane,
    Mlekara Granice je sponzor sajta nadrugipogled.com, odnosno sponzor svih vesti iz Mladenovca i nema nikave veze sa ovom konkretnom informacijom.
    Hvala Vam što nas pratite

    Reply
    • Slucajnosti su retke, ali verujem Vam.

      Reply
  • Ako neko treba da bude predsednik Opštine to je niko drugi do Branko Miloradović, direktor Centra za kulturu jer je to jedina ustanova u Mladenovcu sa kojom možemo biti ponosni. Taj čovek bre radi i ima iza sebe nesumnjive rezultate. Kakav Lučić i ostala boranija. Čime on može da se pohvali; žabokrečinom iz česme?!

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *