23 Jula, 2024
AktuelnoSrbija

Bez uručenog rešenja vlasniku, uklonjen bilbord Stamatovića iz centra Mladenovca

Bilbord koalicije “Zdravo da pobedi” koju predvodi Milan Stamatović iz Čajetine uklonjen je juče iz centra GO Mladenovac, samo pola sata posle postavljanja, potvrdio je za portal Na Drugi Pogled vlasnik bilborda Nenad Pavlović. Kako Pavlović kaže, bilbord je uklonilo „privatno lice po nalogu NN lica“, protivzakonito, bez rešenja koje je prethodno trebalo da bude njemu uručeno, a na osnovu kojeg bi on imao pravo na žalbu, kao i određeni vremenski rok da bilbord ili ukloni ili da nadležnim organima dokaže da je bilbord zakonski postavljen.

Pavlović veruje da je naređenje za skidanje bilborda došlo iz „vrha mladenovačke vlasti“ koja se, kako napominje, i sama reklamirala na tom istom bilbordu, u predizbornoj kampanji pre dve godine. On je čin uklanjanja bilborda snimio mobilnim telefonom, a snimak je objavio portal Nova S.

Inače, Pavlović poseduje svu neophodnu dokumentaciju za postavljanje bilborda na zgradi „Pijaceta“ izdatu od strane Odeljenja za komunalne, građevinske i poslove zaštitne životne sredine, opštinske uprave gradske opštine Mladenovac, u koju je portal Na Drugi Pogled imao uvid.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: nadrugipogled.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *