19 Aprila, 2024
AktuelnoSrbija

“Braća Mirčić” donirala paraolimpijcu Vladimiru Drobcu komplet sportske opreme

Porodična firma „Braća Mirčić“ iz Mladenovca, koja je osnovana 1898. godine, u utorak, 28. januara je štićeniku Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladene ometene u razvoju Vladimiru Drobcu donirala sportsku opremu za sportske rezultate postignute u 2019. godini. Donaciju sačinjavaju trenerke, jakne, patike, čarape i drugi sportski artikli, a braća Mirčić, Gordan i Predrag su mu ovaj poklon uručili u prisustvu direktorke Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Snežane Živanić i člana Veća GO Mladenovac zaduženog za sport Gorana Spasojevića.

Neki od značajnijih rezultata koje je postigao Vladimir Drobac u prošloj godini je zlatna medalja u stonom tenisu i bronzana u kuglanju na Balkanskoj paraolimpijadi u Sarajevu, kao i medalje sa međunarodnog paraolimijskog takmičenja Beograd open.

Prilikom primopredaje poklona, darodavac ove humanitarne pomoći Gordan Mirčić, koji već treću godinu za redom, tradicionalno poklanja Centru ili njegovim korisnicima prigodne poklone, obraćajući se medijima je podsetio na mladenovački Sportki almanah koji je pokrenut pre tri godine i zahvaljujući kome su i počeli da se interesuju i da podržavaju i doniraju sportiste i sportska takmičenja. On je čestitao Vladimiru Dropcu sportske rezultate i poželeo mu uspeh u daljim takmičenjima, podsetivši da će i njegov uspeh, ali i uspesi ostalih sportista u Mladenovcu, zahvaljujući Sportskom almanahu, stići čak i do Švajcarske, zahvaljujući tesnoj saradnji mladenovačkog brenda „Braća Mirčić“ i svetskog brenda „Grovana“, kao i poslovnim odnosima sa švajcarskom ambasadom.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: nadrugipogled.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *