25 Juna, 2024
Aktuelno

“Deda Mraz” ispunio Mihajlu želju. Vratio njegovom bratu Kosti Sluh!

Kada djetetu damo mogućnost da samo bira poklon za Novu godinu, Božić ili rođendan, obično očekujemo da će od nas tražiti neku modernu igračku ili komad garderobe.
Međutim, ponekad njihove najveće želje nisu usmjerene ka njima samima, već ka onima najmilijima. Upravo zbog toga, pismo jednog Mihajla oduševilo je i rastužilo sve one koji su imali prilike da vide njegovo pismo Deda Mrazu na društvenim mrežama.

Mališan po imenu Mihajlo, imao je samo jednu jedinu želju od djeda Mraza, a to je da njegov brat Kosta, ponovo čuje, zbog čega je zamolio sve ljude da mu pomognu. Ovo toplo i sa puno ljubavi napisano pismo, pojavilo se juče na Tviteru, a svi oni koji su imali prilike da ga pročitaju, činili su to sa knedlom u grlu.

– Dragi Djeda Mraze, meni ne moraš ništa ove godine da doneseš poklone za Novu godinu. Ja bih samo želio da ljudi pomognu mom bratu da može da čuje. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine! Mihajlo – napisao je ovaj mališan.

Da Deda Mraz zaista i postoji, istina u nešto izmenjenom obliku, svedoči i jedan od komentara ispod ovog posta koji je ostavila korisnica Twittera: “Sin/ovi moje bivše predivneee koleginice. I da, Mihajlu je deda Mraz ispunio želju i Kosta od tada čuje

❤

 

Tekst: 6yka.com/Predrag Aleksendrić

Foto: Twitter/Screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *