22 Oktobra, 2024
Uncategorized

Pošteni pronalazač našao tele na ulici u Mladenovcu! Tele vraćeno vlasniku

Hodajući ulicom neko naiđe na novčanik sa dokumentima, neko na novac, neko na torbicu sa nakitom, a neko na tele! Pošteni pronalazač nađeno vrati vlasniku, a onaj drugi nađeno zadrži za sebe! Na sreću, ova priča ima i srećan epilog. Pronađen je vlasnik izgubljenog teleta i ono će mu biti vraćeno!

 

 

U petak, 2. avgusta 2019. godine u podne, na raskrsnici ulica Nikole Pašića i Kosmajske prevozniku je iz kamiona ispalo tele, a da on to nije primetio. Međutim prolaznici jesu, jer teško je ne primetiti tele koje hoda ulicom opštine. Kako saznaje online magazin Na Drugi Pogled, zahvaljujući svojim čitaocima, Mladenovčani koji su pronašli tele, pronašli su i njegovog vlasnika i dogovor oko preuzimanja ovog „izgubljenog tereta“ je postignut.

 

U međuvremenu, tele se odmara u hladovini čekajući „preuzimanje“, a kakva ga sudbina čeka nakon toga, portalu Na Drugi Pogled nije poznato. Mladenovčani, srećan vam Dan GO Mladenovac, 2. avgust, dan kada je 1893. kralj Aleksandar Obrenović, ukazom, Mladenovac proglasio varošicom.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: Sandra Davidović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *