25 Juna, 2024
Aktuelno

Humanost na delu – pomoć maturantima u Mladenovcu da bezbrižno proslave maturu

Na inicijativu Sandre Nikoletić iz Mladenovca, koja je profesionalni „make up artist“, pokrenuta je akcija pomoći mladenovačkim maturantima čiji roditelji su slabijeg materijalnog stanja, kako bi bezbrižno proveli matursko veče. Pomoć se ogleda u konkretnim uslugama kao što su šminkanje, šišanje, kozmetički tretmani, nabavka maturskih haljina i svečanih odela i slično.

Poziv mladenovačkoj javnosti je upućen 27. aprila 2019. godine i za samo tri dana, obezbeđeno je više od 60 besplatnih usluga. S obzirom na to da se maturske večeri organizuju krajem maja i početkom juna, nema sumnje da će svako dete kojem bude bio potreban ovaj vid pomoći, biti zadovoljeno.

Izbor dece kojima će biti pružene besplatne usluge oko priprema za matursko veče biće vršen u koordinaciji sa direktorima i razrednim starešinama završnih razreda mladenovačkih osnovnih i srednjih škola, a konačan spisak biće najverovatnije sačinjen do kraja meseca. Svi koji su zainteresovani da podrže ovu humanitarnu akciju, mogu se obratiti Sandri Nikoletić preko njenog Facebook profila.

Tekst: Predrag Aleksendrić
Fotografija: nadrugipogled.com/arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *