22 Oktobra, 2024
Uncategorized

Motel “Jezero”

Markovac bb, 11400 Mladenovac; restoranjezero.com

Recepcija: +381 62 617080; Restoran: +381 62 8882431

Osim uređenih plaža i šetališta, tik do Markovačkog jezera nalazi se jedan od najlepših turističko – ugostiteljskih objekata u Mladenovcu. Apartmani i Restoran “Jezero”.

Moderni bungalovi gostima obezbeđuju vrhunski komfor u apartmanima i sobama različitih struktura i kapaciteta. Sve sobe i apartmani poseduju zaseban ulaz, dvorište i parkiralište, a opremljeni su kablovskom televizijo, LCD televizorima, besplatnim bežičnim internetom, klima uređajima i moderno opremljenim kupatilima.

Restoran Jezero ima razvijenu keterig uslugu specijaliteta domaće kuhinje, kao jednu od delatnosti, koja se širi i van samog objekta restorana. Ketering Restorana Jezero podrazumeva pripremu i dostavljanje hrane za privatna slavlja i poslovne manifestacije.

Kada je svečana sala Restorana Jezero u pitanju, slobodno se može reći da je postala sinonim za venčanja, ne samo u Mladenovcu već i u široj okolini. Zadivljujuća je količina poverenja koje budući supružnici poklanjaju ovom objektu, budući da se masovno opredeljuju da svoj, kako ga mnogi nazivaju, najlepši dan u životu – venčanje i svadbu, organizuju upravo u Restoranu Jezero.

Dosadašnje iskustvo i dogadjaji su pokazali da se u Restoranu Jezero uspešno mogu organizovati i konferencije, seminari, prezentacije, sajmovi, predavanja, godišnjice firmii i kokteli i da su sposobni i uspešni da odgovore složenim zahtevima svih svojih klijenata.

Kategorije: Mladenovac ishrana, Mladenovac smeštaj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *