22 Oktobra, 2024
Aktuelno

Baby Lasagna otvara ovogodišnji EXIT, koji se održava od 10 do 14. jula

Predstavnik Hrvatske na Evroviziji Baby Lasagna, nastupiće na ovogodišnjem EXIT festivalu, koji se održava od 10 do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, saopštili su organizatori na njihovom zvaničnom sajtu.
– Nakon što je osvojio ubedljivo najviše glasova evrovizijskih fanova i napustio veliku scenu kao pobednik ljudi, 10. jula stiže na Petrovaradinsku tvrđavu kako bi svojim drčnim gitarskim zvukom i prepoznatljivim plesnim pokretima otvorio 24. izdanje EXIT festivala. Nakon Konstraktinog virtuoznog nastupa na Tvrđavi 2022, Baby Lasagna je prvi izvođač iz regiona koji će biti headliner Exita – saopšteno je.
Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, prvi put se pojavio u etru kao solo izvođač pre manje od godinu dana. Međutim, svojim učešćem na hrvatskom izboru za predstavnika na Evroviziji – Dora, gotovo odmah se čvrsto pozicionirao u muzičkom miljeu ne samo regiona, već i sveta. Od momenta kada je osvojio prvo mesto na Dori, do finala na Evroviziji, on je ostao ultimativni izbor gledalaca, što je u finalu i dokazano.
Baby Lasagna je osvojio ubedljivo najviše glasova fanova ovog televizijskog spektakla, iz preko 100 zemalja sveta, i mada je stao na drugo mesto, otišao je iz Malmea kao beskompromisni pobednik publike.

Tekst: ekapija.com
Foto: Youtube/Screenshot/ Eurovision Song Contest)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *