3 Jula, 2024
Srbija

Novogodišnji praznici na Zlatiboru uz mnoštvo popularnih izvođača

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini Srbije. Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2024. godine na Zlatiboru ustanovljen raznovrstan program u vidu tri koncerta na pozornici Kraljevog trga.

Novogodišnji program na Kraljevom trgu počinje već u četvrtak 28. decembra u 16.00 časova, kada će biti organizovan zabavni program, podela novogodišnjih paketića za decu Čajetine. Najmlađa publika će imati priliku da uživa u koncertu Leontine i dečijeg hora “Čarolija”. Novogodišnju noć uveličaće koncert Saše Matića. U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, kada je i koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2024. na Kraljevom trgu obeležava nastup grupe “Magla bend’’. Oba koncerta ovde počinju u 21.00 čas.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

Tekst: serbia.travel

Foto: serbia.travel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *