19 Juna, 2024
AktuelnoZanimljivosti

Norveški bloger ostao u čudu nakon situacije u saobraćaju koja je Balkancima normalna

Poznati norveško-somalijski bloger Mozzy početkom februara odlučio je da se privremeno preseli u Sarajevo i učini je svojom bazom za obilazak brojnih drugih gradova i lokacija u okolini, piše klix.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Osim što na svom Instagram profilu, gde ga prati više od 100.000 ljudi iz celog sveta, promoviše kulturne i prirodne lepote Bosne i Hercegovine, Mozzy takođe objavljuje video snimke nekih neobičnih situacija na koje nailazi tokom svojih putovanja.

On je nedavno objavio klip u kojem se vidi kako je vozač ispred njega zaustavio automobil kako bi kratko porazgovarao s jednim prolaznikom, po svemu sudeći njegovim poznanikom od ranije. Znate kako to već ide, nije to ni kod nas u Srbiji stran „običaj“.

„Pogledajte ovo, pogledajte. Oni razgovaraju, a ja sam iza njih… Što da radim? Katastrofa“, komentariše Mozzy u videu. U istoj objavi on je pitao svoje pratioce sa naših prostora da li se to i njima nekad dešava, a oni su mu odgovorili uglavnom u šaljivom tonu.

„Kakva je žurba. Trebao si izići i pridružiti im se“, „Polako, opusti se. Mi nismo Amerika“, „Pričekaj malo pa objavi na Instagramu… Taj balkanski stav…. Ruke iza leđa“, „U Bosni si, to je normalno“, napisali su njegovi pratioci koje je video nasmijao.

Ipak, neki su mu preporučili da nikako ne radi jednu stvar.

„Da, i ako se odvažite da im zatrubite, oni bi mogli da postanu agresivni“, „Hteo sam da napišem isto. Zatrubi ako se usuđuješ!“, „Samo sedi i čekaj. Ako zatrubite, mogli bi izazvati svađu. Nema smisla raspravljati“, savetovali su ga pratioci.

Inače, na društvenim mrežama ovaj influenser je poznat kao „Travel of Mozzy“, a svoj sadržaj deli na JutjubuInstagramu i TikToku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travelsofmozzy (@travelsofmozzy)

Tekst: danas.rs
Foto: danas.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *