19 Juna, 2024
Uncategorized

Restoran “Paun”

 

Restoran tradicionalne, ali i internacionalne kuhinje „Paun“ nalazi se na Smederevskom putu broj 114, u MZ Bataševo u Mladenovcu. Okružen je prelepom baštom punom zelenila i cveća.

Restoran „Paun“ poseduje odličnu ponudu pečenja i roštilja namenjenu svojim gostima, a o kvalitetu ponude govori i činjenica da je pripremaju i za druge restorane i pojedince, vršeći dostavu za svaku priliku.

Osim jagnjećeg i prasećeg pečenja, po čemu je prepoznatljiv, na meniju restorana „Paun“ su i brojna kuvana jela tradicionalne i internacionalne kuhinje i deserti, kao i brojne vrste domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka.

Ljubitelji lepog vremena i prirodnog okruženja, sasvim sigurno će uživati u uslugama restorana „Paun“, posebno u prostranoj bašti sa koje se pruža prelep pogled na lepo uređeno dvorište restorana.

Restoran „Paun“ je kao stvoren za intimne proslave i slična porodična i prijateljska okupljanja jer poseduje kapacitet od 50 mesta u ambijentu koji podseća na porodični dom.

Osoblje restorana će vam u svakom ternutku pružiti ljubaznu, ali nenametljivu uslugu i u najkraćem roku ćete biti posluženi, bilo da ste gosti restorana, bilo da samo naručujete hranu.

Rezervacije i porudžbine svih specijaliteta koji se nalaze na meniju restorana, možete naručiti putem telefona 064/11-62-062 ili lično u samom restoranu.

Radno vreme restorana „Paun“ je od 7 do 23 sata, od utorka do nedelje, dok je ponedeljak neradan dan.

Restoran „Paun“,

Smederevski put 114

11400 Mladenovac

Zvanična FB stranica restorana „Paun“

Zvanični IG nalog restorana „Paun“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *