19 Juna, 2024
AktuelnoBalkanBosna i Hercegovina

Tviterašici gratis ručak u ćevabdžinici u Travniku zbog duhovitog tvita koji je objavila

Društvene mreže koje su sve rasprostranjenije i sve različitije najčešće nam koriste da iznesemo svoj stav o nekoj temi, kada nismo u mogućnosti, ili ne želimo, da to uradimo u realnom životu. Brojni korisnici ovih mreža se često skrivaju iza nadimaka i fotografija koje ih na neki način opisuju, takozvanih avatara. Različiti su razlozi za skrivanje identita, a najčešće da se neka politička poruka i stav iznesu anonimno u društvu koje sve manje toleriše politički pluralizam i različitost uopšteno.

Društvene mreže nam služe i kao oglasna tabla, bilo da tražimo ili nudimo pomoć, dobar marketinški prostor ili jednostavno mesto gde smo došli da se zabavljamo i pronađemo istomišljenike. Često se dogodi da takvi „susreti“ dođu sasvim nenadano i neočekivano, bez namere i prethodnog planiranja, što se dogodilo i jednoj korisnici Tvitera iz Travnika.

Ona je svojim duhovitim tvitom u kojem čekanje dečka poredi sa čekanjem u redu za dobar roštilj izazvala brojne pozitivne reakcije tviteraša, ali i reakciju „prozvane“ ćevabdžinice. Za svoju duhovitost „zaradila je“ gratis ručak u ovom ugostiteljskom objektu u Travniku u Bosni i Herecegovini, što su sajtu nadrugipogled.com i potvrdili u ovoj ćevabžinici.

Tvit koji je izazvao veliku pažnju i opšte odobravanje je glasio: Dečko, nisi ti red u Hariju pa da te čekam

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: facebook.com/cevabdzinicahari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *