22 Oktobra, 2024
Uncategorized

Motel Sunčano jezero

U podnožju planine Kosmaj, na samo 7 km od Mladenovca, na putu za Aranđelovac, nalazi se jedan od najlepših ugostiteljskih objekata u Mladenovcu i okolini – Motel “SUNČANO JEZERO”, na obodu Markovačke šume, omiljenog izletišta mnogih Mladenovčana, tik uz plavetno Markovačko jezero, bogato raznovrsnom ribom.

Okruženi hrastovom šumom i prelepim vocnjakom, nalaze se bungalovi Sunčano JezeroSvojim gostima nude vrhunski komfor u apartmanima i sobama razlicitih struktura i kapaciteta, sa 24 sata otvorenom recepcijom i mini barom, kao i doručkom u ponudi.

Sve sobe  poseduju zaseban ulaz, opremljene su kablovskom televizijom, LCD TV, bežičnim internetom, i klima uredjajem. Gostima je na raspolaganju 12 soba i šest apartmana, ukupnog smeštajnog kapaciteta za  48 osoba. Bungalovi poseduju parking mesta za sve sobe i lepo uređeno dvorište.

Kada su venčanja u pitanju, postoji zadivljujuća količina poverenja koje Motelu Sunčano jezero ukazuju budući supružnici, čineći ga delom jednog tako ličnog i važnog trenutka u njihovom životu. Motel sunčano Jezero nudi kompletnu uslugu: Klimatizovana svečana sala, audio i video oprema koji je čine multifunkcionalnom. Moguće je organizovati sve vrste svečanosti do 400 gostiju. Uz sve to obezbeđen je i parking prostor koji je pokriven video nadzorom i tehničkim obezbedjenjem, kao i igralište za decu i animatori koji brinu o njima.

Dosadašnje iskustvo i dogadjaji pokazali su da kao sposobni i uspešni, Motel Sunčano jezero može da odgovori složenim zahtevima  svojih klijenata organizovanjem konferencija, seminara, prezentacija, sajmova, predavanja, koktela i drugih događaja.

Ketering je jedna od delatnosti restorana Sunčano jezero koji su proširili van sopstvenog objekta. Znanje koje su stekli u pripremanju specijaliteta domace kuhinje, uspešno su nastavili nastavili da koriste i u keteringu. Već dugi niz godina pripremaju hranu i organizuju proslave i zabave, a ono o čemu najviše vode računa je kvalitet hrane, njen izgled, aranžiranje i besprekorna usluga.

Ketering Motela Sunčano jezero, podrazumeva pripremu hrane za poslovne i privatne manifestacije. Takvu vrstu usluge podjednako koriste i firme za svoje zaposlene, proslave i promocije, ali i privatna lica za rođendane i slave.

Motel Sunčano jezero obezbeđuje svim zaposlenim osobama, onima sa manjkom vremena  i ostalima pod izuzetno povoljnim uslovima dostavu ukusnih i raznovrsnih obroka, što klijentima čini značajnu uštedu vremena i novca. Svi obroci se služe u praktičnoj, nepovratnoj ambalaži sa dodatkom pribora za jelo. Laka, brza i jednostavna usluga na najvišem nivou uz minimalne troškove.

Motel Sunčano jezero – Oficijalna Web stranica

Motel Sunčano jezero – Oficijalna Facebook stranica
Markovac bb, 11400 Mladenovac

Restoran i ostale informacije: 062 / 888 24 31

Recepcija i rezervacija smeštaja: 062 / 61 70 80

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *