15 Aprila, 2024
Aktuelno

Svetski broj jedan u tenisu još jednom pokazao kakav je čovek!

Nakon osvojenog Rolan Garosa, Novak Đoković se prvo zahvalio publici i svima koji ga podržavaju, a potom je usledio i jedan sjajan gest, kojim je oduševio jednog od najmlađih navijača na stadionu “Filip Šatrije”.

Naime, Novak je došao do tribine i poklonio reket dečaku čija je reakcija bila fenomalna. Mališan se prosto izgubio od sreće, počeo je da skače i raduje se svom neprocenjivom poklonu.

Dečak je na kraju postao zvezda, jer je posle čak dao i izjavu za televiziju, a kadar radovanja postao je viralan na društvneim mrežama.

Tako je svetski broj jedan još jednom pokazao kakav je čovek, a sigurno je i to da će srećni dečak do kraja života pamtiti ovaj dan uz ”suvenir” koji će ga svakodnevno podsećati na ovu prelepu uspomenu.

Nedugo posle meča, završenog pobedom 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 i titulom Đokovića na pariskoj šljaci, otkriveno je i zašto je baš tom dečaku Nole poklonio reket.

„Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0, čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener“, rekao je Đoković uz smeh posle meča.

Za manje od 24 sata, snimak je pogledan više od 1,7 miliona puta!

Tekst: tvarenasport.com/nova.rs

Foto: espreso.co.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *