25 Juna, 2024
AktuelnoHrvatska

“Nije gotovo dok debeli ne otpeva”: Balašević održao koncert u Zagrebu

Srpski kantautor Đorđe Balašević održao je sinoć koncert u zagrebačkoj Areni, a kako prenose hrvatski mediji, publika je bila dobro raspoložena i zajedno sa njim pevala gotovo sve pesme.

Ovo mu je već drugi koncert u Hrvatskoj nakon nedavnih zdravstvenih problema, a prethodni je održao u Osjeku. Koncert je u Zagrebu otvorio pesmom Slovenska, a vrlo brzo obratio se i publici.

“A gde ste vi? Imao sam neku situaciju, recimo, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano, morao sam da smilsim one ‘last words’. Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u belom i razmišljao šta da kažem i znao sam šta da kažem: ‘Dobro veče, Zagrebe”, kazao je 66-godišnji Balašević, prenosi „Index“.

“Nije gotovo dok debeli ne otpeva šta ima. Pa, dobro veče, Zagrebe, još jednom. Inače su za vreme Božića tradicionalni sneg, Bog i dobri ljudi. Snega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je Slavljenik s nama kao što je inače bio”, rekao je te odmah zaradio ovacije.

Zatim je nastavio da ređa svoje hitove uz anegdote kojima je po običaju nasmejavao raspoloženu publiku koja je i pevala s njim.

Tekst: novosti.rs

Foto: index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *