15 Aprila, 2024
Uncategorized

FB stranica mladenovacinfo.rs postaje nadrugipogled.com

Sajt mladenovacinfo.rs ugašen je u novembru 2018. godine. Njegov “naslednik” biće portal nadrugipogled.com, samo sa širim spektrom delovanja i interesovanja. Tako će čitaoci u buduće moći na ovoj internet platformi da prate ne samo dešavanja iz GO Mladenovac već i šire. Obrađivaćemo teme aktuelne u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, ali i u Austriji (sa naglaskom na Beč) gde živi i radi veliki broj ljudi poreklom sa Balkana. Svojevrsna “nadogradnja” bivšeg sajta mladenovacinfo.rs je i novina u okviru sajta nadrugipogled.rs u vidu kolumni koje će pisati autori iz svih navedenih zemalja koje predstavljaju glavni stožer interesovanja i izvor informacija portala nadrugipogled.com.

Kako bi se nastavio trend održavanja “veze” sa dosadašnjim pratiocima sajta mladenovacinfo.rs, portal nadrugipogled.com nastaviće redovno da izveštava mladenovačku publiku o najvažnijim opštinskim dešavanjima, a u tom cilju će prilagoditi i nazive pridruženih naloga na društvenim mrežama koji će podržavati i promovisati rad sajta nadrugipogled.com.

Uz uverenje da će navedene promene naići na razumevanje kod čitalačke publike i da ćemo nastaviti “druženje”, srdačno vas pozdravljam!

Predrag Aleksendrić,

osnivač i vlasnik sajtova

mladenovacinfo.rs i

nadrugipogled.com

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *