23 Jula, 2024
AktuelnoSrbijaZanimljivosti

Još jedan rekord u Poteri: Takmičarka sama pobedila tragača!

Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, Sanja Pavlović, u ovonedeljnoj epizodi samostalno je pobedila Tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara.

Time se upisala na listu rekordera Potere, postavši prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki iznos.

Sanja Pavlović, diplomirani filolog komparatista i profesorka književnosti, nadala se da neće morati da odmerava znanje sa Tragačem Žarkom jer, kako sama kaže, previše dobro poznaje sve oblasti, a upravo on je dočekao u drugom delu kviza. Po prirodi neustrašiva, prihvatila je izazov i borila se za ponuđenu višu sumu i na oduševljenje gledalaca odnela pobedu, piše Nova.

Na početku igre bilo je pomalo neizvesno jer je Sanja na prvo pitanje pogrešno odgovorila, ali onda se desio preokret. Koncentracijom, brzinom i nizom tačnih odgovora, Sanja je osvojila i odbranila 500.000 dinara. U finalnoj igri je obezbedila sebi toliku prednost nad Tragačem da se odmah moglo reći da je stvar rešena.

Takmičarski tim su, osim Sanje, činili i Igor Stefanović, diplomirani inženjer zaštite na radu, Luka Vučković, psiholog, kao i najmlađi saigrač ekipe, Đorđe Knežević, učenik gimnazije. Iako se nadala finalnoj igri sa svojim timom, Sanja je ostala sama i uprkos tome osvojila nagradu.

Na kraju kviza Memedović ju je upitao u ime produkcije da postane tragač u njihovom kvizu, na šta je Sanja odgovorila da mogu da pregovaraju.

Sanja se ovom pobedom pridružuje rekorderima, ali i svim ženama koje pamtimo po uspehu i nezaboravnim rezultatima u Poteri, poput Eme Avramović, Ive Brkić, Ljiljane Radulović Dimitrov, Jelene Dimić, Katarine Šoković i mnogih drugih.

Tekst: n1info.rs

Foto: Printscreen/RTS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *