8 Jula, 2024
AktuelnoSrbijaTurizam

45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu: 400 izlagača iz više od 27 zemalja

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 45. Međunarodni sajam turizma. Za posetioce kapije su otvorene od četvrtka 22. februara od 10 časova, a bogat izlagački program predstaviće preko 400 izlagača iz više od 27 zemalja. Grčka je zemlja partner.

Na Sajmu turizma ove godine pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ u halama 1, 1A i 4 tradicionalno će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Prvi put na Sajmu turizma nastupaju Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, a zemlje koje ponovo učestvuju su ostrva Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe.

Popularne i omiljene destinacije kontinuirano prisutne na sajmu tu su i ove godine: Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Mađarska, Kamerun, Gabon, Namibija i Kipar.

Sajam turizma održava se od četvrtka 22. do nedelje 25. februara, a istovremeno će se pod sloganom „Poslužite se“ u halama 2A i 2C, odvijati i 19. Međunarodni sajam ugostiteljske opreme HORECA.

Tekst: sajam.rs

Foto: sajam.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *