1 Jula, 2024
Crna Gora

NTO CG u Srbiji: “Svi gradovi u Crnoj Gori su pripremili odličan program za zimsku sezonu”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) organizovala je promotivne događaje u Beogradu i Novom Sadu na kojima je predstavljena atraktivna ponuda za zimsku turističku sezonu.

Promotivni događaji su privukli veliki broj posjetilaca koje su zaintrigirali noviteti u ponudi, bogat novogodišnji program i ponuda crnogorskih skijališta.

“Vjerujem da ću ove godine Novu godinu dočekati u Crnoj Gori. Tradicionalno najbolji program je na primorju, mada svi gradovi imaju odličan program, pa bih iskombinovao da obiđem njih nekoliko i provedem se uz omiljene muzičke zvijezde“, kazao je jedan od posjetilaca.

“Ljetovala sam često u Crnoj Gori, ali nikada tamo nisam čekala Novu godinu što se može promjeniti ove godine, jer vidim da je program zaista raznovrstan. Zainteresovali su me atraktivnim programom, ali i pristupačnim cijenama. Vjerujem da će biti vrlo interesantno dočekati 2024. godinu u Crnoj Gori“, rekla je jedna od posjetiteljki.

Predsjednik Izvršnog odboa NTO CG, Miško Rađenović iskazao je zadovoljstvo realizovanim promotivnim događajima i istakao značaj tržišta Srbije.

“Promotivni događaj i druge promotivne aktivnosti koje je NTO CG realizovala u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, uz prigodan program za djecu i odrasle, uz crnogorske specijalitete, upotpunili su ukupni utisak i može se reći ‘zagrijali’ zainteresovanost medija i javnosti, kako za novogodišnji program, tako i cjelokupnu zimsku ponudu.“

Prema njegovim riječima, promotivne aktivnosti na tržištu Srbije su od velikog značaja imajući u vidu da je riječ o najbrojnijim turistima.

Osim NTO CG, svoju ponudu na promotivnim događajima u Beogradu i Novom Sadu predstavile su lokalne turističke organizacije Kotora, Tivta, Herceg Novog, Bara, Budve i Nikšića.

Pored promocija, NTO CG je sa Ambasadom Crne Gore u Srbiji učestvovala na međunarodnom humanitarnom bazaru u Beogradu, koji je organizovao Međunarodni klub žena. Tokom događaja su predstavljeni tradicionalni crnogorski proizvodi, a posjetioci su posebno bili zainteresovani za vino, med i ručno rađene suvenire.

Imajući u vidu značaj tržišta Srbije, NTO CG zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama nastavlja brojne aktivnosti usmjerene ka tržištu Srbije.

Tekst: montenegro.travel

Foto: montenegro.travel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *