3 Jula, 2024
BalkanCrna GoraTurizam

Crna Gora prepoznata kao atraktivna destinacija za poslovna putovanja

Crogorski kongresni biro u okviru Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavila je ponudu destinacije na specijalizovanom sajmu kongresne industrije „IBTM World“ koji je održan u periodu od 28. do 30. novembra ove godine, u Barseloni.

Na štandu Crnogorskog kongresnog biroa Nacionalne turističke organizacije Crne Gore ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Budve i Tivta, hotelska grupa Montenegro Stars, hoteli Karisma Hotels & Resorts, Avala Resort & Villas, Hilton Podgorica, Voco Podgorica, kao i turističke agencije Montenegro Tourist Service, Meridian, Luminalis Events, Montenegro in Style i Venn Tour Balkan.

„Ovogodišnji sajam u Barseloni pokazuje da Crna Gora iz godine u godinu postaje veoma tražena i atraktivna destinacija za kongresni turizam. Imajući u vidu da je kongresni turizam poznat po veoma zahtjevnoj klijenteli i planiranju, ukoliko želimo da Crna Gora iskorači na svjetsku scenu i ugosti najveće svjetske kompanije, koje organizuju desetine incentive i poslovnih putovanja godišnje, svi zajedno se moramo potruditi da klijentima pružimo najbolju moguću uslugu i sadržaje.

Kao dio Hilton grupacije, prepoznati smo po vrhunskom kvalitetu i sadržajima koje nudimo, što je pokazao i veliki broj sastanaka koji smo održali na sajmu, kao i veliki broj najava za narednu godinu. Sajam u Barseloni je nezaobilazno mjesto ukoliko Crna Gora želi da se poveže sa međunarodnim organizatorima događaja“, kazao je Bojan Kovačević, koji je prisustvovao sajmu ispred hotela Hilton Podgorica.

Tekst: montenegro.travel

Foto: montenegro.travel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *