8 Jula, 2024
AktuelnoNa današnji danSrbija

Akustik trio „Joker“ muzičko osveženje na mladenovačkoj sceni

Akustik trio „Joker“, mladenovački pop-rok bend koji čine iskusni muzičari, publici od ranije poznati po svojim nadimcima Mirče, Ćira i Ćili, nastupa u subotu, 29. jula 2023. godine u Seoskom turističkom domaćinstvu „Baš u inat babarogama“ u Koraćici. Nastup počinje u 20.30h i trajaće do iza ponoći, odnosno do kraja radnog vremena objekta.

Reč je o drugom zajedničkom natupu ovog Akustik tria, a „premijeru“ su imali proteklog vikenda, takođe na svirci u „Babarogi“. Činjenica da za sedam dana ponovo nastupaju na istom mestu govori u prilog tome da je publika bila zadovoljna i da nestrpljivo i sa iščekivanjem očekuju njihov večerašnji nastup.

Rezervacije mesta za nastup „Joker“-a u objektu „Baš u inat babarogama“ se mogu izvršiti putem telefona 062/299775, a više informacija o ovom turističkom domaćinstvu se mogu pronaći na adresi basuinatbabarogama.com.

Akustik trio „Joker“ izvodi popularne numere domaće i strane pop i rok muzike uz odlično profesionalno ozvučenje i pravo su osveženje lokalne muzičke scene, koje će ulepšati turističku ponudu Mladenovca ove letnje sezone.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: facebook.com/basuinatbabarogama

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *