21 Maja, 2024
BalkanCrna Gora

Kolektivno venčanje 22. juna u Beranama uz tamburaše

Kolektivno venčanje, koje se ove godine održava u organizaciji Sekretarijata za kulturu, omladinu i odnose sa NVO Opštine Berane, zakazano je za četvrtak, 22. jun, u Hotelu Berane.

Parovi koji žele da svoju ljubav krunišu brakom mogu da se prijave za kolektivno venčanje koje će u Beranama biti održano u drugoj polovini juna. Kao i ranije, venčanje će se održati pod pokroviteljstvom Opštine Berane a Hotel Berane, uz čiju podršku se održava, rezervisan je za izgovaranje sudbonosnog „da“.

Sklapanje braka je potpuno besplatno, a organizatori očekuju da će se prijaviti parovi iz svih krajeva Crne Gore ali i drugih zemalja. Prijavljivanje je počelo danas i trajaće do 10. juna, saopšteno je iz Opštine Berane.

Kontakt telefon za prijavljivanje je: 068 882 288, kažu iz Opštine Berane i naglašavaju da se manifestacija organizuje u cilju očuvanja i negovanja tradicionalnih vrednosti, propagiranjem bračne zajednice i porodice kao veoma važne sfere našeg društva, ali i kao svojevrstan doprinos bogaćenju kulturnog sadržaja grada Berana.

Organizatori napominju da su domaćini organizovali svečani ručak uz svadbenu torta u ambijentu posebno dekorisanom za taj dan. U muzičkom delu programa nastupiće tamburaši i mladi muzičari iz Berana.

Tekst: novosti.rs

Foto: novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *