25 Oktobra, 2024
Crna GoraTurizam

Štand Crne Gore privukao pažnju velikog broja posjetilaca

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i turizma i ostalim subjektima iz djelokruga turizma predstavlja turističku ponudu Crne Gore na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava u periodu od 23-26. februara.

Tokom četiri dana sajma, posjetioci štanda NTO CG imaće priliku da se upoznaju sa cjelolokupnom turističkom ponudom Crne Gore, brojnim aranžmanima sa specijalnim popustima na sajmu koje je pripremila turistička privreda, ali i da uživaju u degustaciji cnogorskih domaćih specijaliteta.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović istakao je značaj tržišta Srbije za Crnu Goru kao turističku destinaciju od posebne važnosti, te poručio da iako imamo odličnu posjećenost sa ovog tržišta, cilj Vlade jeste da se još ozbiljnije posvetimo promociji u Srbiji.

„Jako sam zadovoljan sajmom. Naša ponuda je bogata, mislim da smo se predstavili na jedan pravi način i da će građani Srbije vidjeti da mogu da nađu za sebe neki kutak mira, sreće i odmora u našoj državi. Pitaju za cijene je li poskupilo ili nije. Uvjeren da Crna Gora za svačiji džep ima ponudu. Tako da mislim da nema straha, siguran sam da se svaki turista i svaki građanin Srbije može pronaći u nekom segmentu naše ponude“, poručio je ministar Đurović.

Tekst: montenegro.travel

Foto: montenegro.travel

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *