21 Maja, 2024
Uncategorized

Restoran “Da Vinči”

Restoran „Da Vinči“ otvoren je 2007 godine. Nalazi se u GO Grocka, koja je i danas najlepša periferija grada Beograda, u Vinči na samoj obali Dunava i u blizini najstarije neolitske civilizacije.

Restoran se ističe korektnom i dobrom radnom etikom, u službi je svojih posetilaca koji česti ističu da je reč o najboljem restoranu u Vinči.

Restoran „Da Vinči“ je građen u vizantijskom stilu, od prirodnih materijala, biber crepa, ćeramide i stare cigle.

Prelepa bašta restorana ima pogled na Dunav, a skrovitost lokacije je nešto što ga izdvaja i stavlja u vrh najlepših restorana u Srbiji.

Muzika koja opušta, kao i enterijer restorana sa prelepim umetničkim delima, čine boravak gostiju još ugodnijim i nezaboravnijim.

Na meniju restorana se nalazi kompletna ponuda internacionalne kuhinje, dok šef kuhinje uz toplu preporuku izgvaja dimljenog šarana i Karađorđevu šniclu.

Odlična ocenjenost na Google Maps platformi i komentar jednog posetioca koji kaže: „Lepo mesto pored reke, sa odličnom hranom i prijatnim osobljem. Cene su sasvim korektne. U svakom slučaju restoran za svaku preporuku“ govori u prilog kvalitetu restorana.

Restoran „Da Vinči“ nudi mogućnost izdavanja sale kapaciteta 150 mesta za sve vrste proslava, po najpovoljnijim cenama.

Radno vreme restorana je svakim danom od 9 do 23.30h i poseduje parking prostor za sve svoje posetioce, kao i dobar prilaz automobilima.

Facebook – Da Vinči

Nikole Pašića 53

11351 Vinča

063/624-290

danica.colic1106@gmail.com

One thought on “Restoran “Da Vinči”

  • Dragana Milenkovic

    Da li imate muziku nedeljom

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *