25 Juna, 2024
Uncategorized

Grill & Pizza “SAT”

Grill SAT +381 64 3443345, Pizza SAT +381 65 5313052;

FB: Grill i Pizza SAT

Grill SAT u Mladenovcu posluje više od četvrt veka i isto toliko dugo svoje mušteruje dočekuje u lokalu poviše mladenovačkog bioskopa. Tokom svih 27 godina na usluzi je Mladenovčanima što je i razlog dugovečnosti. Prema tvrdnjama stalnih mušterija, ističu se kvalitetom proizvoda, a i cene su primerene prosečnom potrošaču.

Pre dve godine otvoren je i Pizza SAT, preko puta starog lokala. U njemu se mogu kupiti razne vrste pica, pohovana jela, palačinke i sendviči dok je u Grill SAT-u već preoznatljiva ponuda brojnih vrsta pljeskavica, kobasica, pilećeg i drugog mesa sa roštilja…

Tu je i SAT caffe sa letnjom baštom koji nudi brojne osvežavajuće napitke i u kojem možete na miru pojesti svoj obrok.

Tokom godine, SAT sprovodi brojne akcije koje su namenjene njihovim mušterijama, Između ostalihTu je i akcija namenjena pravim gurmanima gde za naručenu celu picu SAT SPECIJAL (prečnika 54cm) poručilac dobija besplatu dostavu na kućnu adresu. Dodajmo da se besplatna dostava vrši na teritoriji Mladenovca i za svaku drugu porudžbinu veću od 700 dinara! Telefon za porudžbine u Pizza SAT-u je 065/53-13-052, a broj za porudžbine jela sa roštilja je 064/344-33-45.


Radno vreme Grill i Pizza Sata je radnim danom i subotom od 9 do 1 sat iza ponoći, a nedeljom od 16 do 24h. Još jedna novina u SAT-u je najbolji Hot-Dog u gradu proizveden od domaćeg mesa.

Nema sumnje da je za ljubitelje brze hrane Grill i Pizza Sat najbolji izbor u Mladenovcu što njihovi potrošači to svakodnevno i pokazuju.

Kategorija: Mladenovac ishrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *