23 Oktobra, 2024
AktuelnoBalkanSrbija

Aktivisti SNS organizovano upali u skupštine opštine Paraćin, grada Šapca i GO Stari grad

Kako je na svom twitter i facebook nalogu objavio predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, lokalni aktivisti Srpske napredne stranke u toj opštini, danas su organizovano i nenajavljeno, njih pedesetak, ušli u prostorije zgrade opštine i u skupštinsku salu. Ovaj upad Paunović naziva političkim performansom jer naprednjaci nisu izneli nikakve zahteve niti su naveli razloge svog boravka u opštinskoj zgradi. Oni su, kako kaže Paunović, posluženi sokom pa se nada da će, ako je ovo poziv da se sutra u Beogradu uđe u republičku i gradsku skupštinu, posluženje biti ponuđeno i pristalicama opozicije.

Saša Paunović o upadu aktivista SNS-a u zgradu Opštine Paraćin

Posted by Fejsbuk Televizija Paraćin on Петак, 12. април 2019.

Gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović je na svom twitter nalogu objavio fotografije naprednjačkih aktivista koji su, kako stoji u Zelenovićevoj objavi „upali u radne prostorije Gradskog veća, Skupštine i gradonačelnika u Šapcu“.

Članovi SNS su ušli i u skupštinske prostorije GO Stari grad, objavio je na društvenim mrežama predsednik ove opštine Marko Bastać

Posted by Bastac Marko on Петак, 12. април 2019.

Iz Srpske napredne stranke za sada nema zvaničnog objašnjenja šta znače ovi masovni ulasci naprednjaka u prostorije opštine Paraćin, grada Šapca i gradske opštine Stari grad, tri od četiri lokalne samouprave u Srbiji (uz Čajetinu) u kojima SNS nije na vlasti.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: https://twitter.com/paunovicsasa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *