3 Jula, 2024
Uncategorized

Nautički klub Marina Oasa

Na obroncima brestovičkih brda, 3 km udaljeno od centra Grocke i 30 km od centra Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Smederevo, neposredno na obali Dunava nalazi se Hotel Marina OASA. Između plavetnila Dunava i zelenila borova i platana, Hotel Marina OASA pruža gostima miran odmor, vrhunsku domaću i internacionalnu kuhinju i brojne sadržaje zabave i rekreacije.

Hotel Marina OASA nudi gostima 8 dvokrevetnih soba u hotelu. Svih 8 hotelskih soba su dvokrevetne sa kupatilom, opremljene kvalitetnim nameštajem i centralnim sistemom grejanja i tople vode, sadrže klima uređaj, kablovsku televiziju i besplatan WiFi. U ponudi su usluge noćenja, noćenja sa doručkom, polu-pansiona i punog pansiona.

Pored soba u Hotelu, Marina Oasa posetiocima nudi i 10 trokrevetnih soba u bungalovima. Svih 10 soba u bungalovima su trokrevetne sa kupatilom, opremljene kvalitetnim nameštajem i centralnim sistemom grejanja i tople vode, sadrže kablovsku televiziju i besplatan WiFi. Kao i u Hutelu i u bungalovima su u ponudi usluge noćenja, noćenja sa doručkom, polu-pansiona i punog pansiona.

Tokom letnje sezone na obali Dunava otvoren je riblji restoran koji nudi specijalitete od sveže dunavske ribe.

Zahvaljujući iskustvu vrhunskih kuvara možete uživati u bogatom ukusu domaće i međunarodne kuhinje. Hotel raspolaže banquet salom kapaciteta 250 mesta, za organizaciju svih vrsta privatnih i korporativnih proslava i okupljanja.

Svi gosti mogu uživati u visoko kvalitetnim sportskim terenima sa najsavremenijim sportskim podlogama za tenis, košarku, rukomet i odbojku na pesku.

Hotelska marina na Dunavu, nudi dnevni i dugoročni privez za sve vrste plovila. Za sportske i rekreativne ribolovce, kao i ostale ljubitelje reke i prirode, obala mirnog i tihog Dunava nudi mogućnost dobrog ulova soma, smuđa, šarana, kečige, deverike, mrene, babuške i ostale rečne ribe. Iznenadite ulovom ribe i sebe i druge.

Sve usluge koje Nautički klub Marina Oasa nudi posetiocima, smeštaj, ishrana i banket sale mogu se rezervisati na zvaničnom sajtu Hotela, gde se mogu informisati i o važećem jelovniku i cenama usluge

 

Hotel Marina Oasa

MALI DUBOČAJ 23,

11306 GROCKA,  BEOGRAD

+381 11 8520 104

marinaoasa.com – Zvanični sajt 

Marina OASA Grocka – FB stranica

hotel@marinaoasa.com

info@marinaoasa.com

Mi smo vam spremili oazu mira, vaše je samo da uživate!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *